Spring naar de inhoud

“Catventure”

  • door

2023 in het verschiet … dat betekent voor velen even terugblikken naar het afgelopen jaar. Graag neem ik jullie in mijn allereerste “Catfurriends” blog mee naar mijn catventure van 2022.

Helen en katten, een logische combinatie voor degenen die mij kennen … en deze combinatie, werd naast opvanggezin voor het dierenasiel van Sint-Truiden, een droom die werkelijkheid werd. Op 4 oktober, Werelddierendag, kreeg ik mijn erkenningsnummer voor mijn kat- en vachtvriendelijk trimsalon “Catfurriends”, na een professionele opleiding bij Katsense. Ik leerde zoveel nieuwe kattenvrienden kennen tijdens deze opleiding. Medecursisten die collega’s, maar zeker ook vrienden geworden zijn. Kattenbaasjes die tijdens mijn stage hun prachtige viervoeters aan mij toevertrouwden en iedereen die reeds bij Catfurriends langs kwam voor de vachtverzorging van hun kat. Dit alles maakt dat 2022 een jaar was, waar “dreams came true”. 

Catfurriends, een familie van vrienden waar vachtverzorging op een katvriendelijke manier centraal staat, al houdt dit af en toe eens een “coupe speciale” in. In 2023 zetten we deze droom verder en gaan we voor nog meer prachtige, gelukkige katten … want elke kat verdient het om te stralen in haar vacht.