Spring naar de inhoud

Catz & Kidz

De laatste jaren is er heel wat ingezet op het welzijn van katten. Katten zijn niet zomaar dieren die je aanschaft als je weinig tijd hebt. Katten verdienen hun plaatsje in het gezin en hebben hier meestal ook nood aan. Maar wat is er nu allemaal nodig voor een kat om zich gelukkig te voelen ? Dat is natuurlijk niet in 1 blogje uit te leggen, maar gaandeweg zullen er verschillende tips op mijn blog verschijnen of zal ik collega kattenprofessionals aan het woord laten of vernoemen om jullie zo kennis te laten maken met de wondere wereld van de kat.

De eerste stap werd gezet met de workshop “Catz & Kidz”. In deze workshop konden kinderen kennis maken met de leefwereld van de kat, kregen ze tips mee hoe een kat communiceert en op welke manier je je band met je kat versterkt. En een van van de dingen die hiervoor zorgen is spelen en trainen met je kat.  En om dit thuis in praktijk om te zetten werden leuke kattenspeeltjes gemaakt. Tijdens deze workshop waren Shadow, Snow en Lily heel graag van de partij. Wat extra aandacht. Een lekker snackje. Leuke speeltjes. 

Er zal zeker een vervolg aan deze workshop gebreid worden, want leren over en van katten eindigt nooit ! 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *