Spring naar de inhoud

Receptie

Je hebt pas het gevoel dat je echt gestart bent als je het kan delen met anderen tijdens een “officiële opening.  En nu kan ik het beamen … dat is ook zo. Wat heb ik genoten van de aanwezigheid van de mensen die geloven in mijn droom. Familie, vrienden, collega’s, poezenbaasjes, buren, … dank je wel om samen met mij deze dag te vieren.

Ik werd overrompeld door zoveel presentjes voor mij, mijn katjes en de (toekomstige) opvangkatjes. Jullie hebben een voor een een warm hart voor dieren. En dat maakte deze dag onvergetelijk. 

Ook vandaag kreeg ik zoveel leuke berichtjes, ook over de inrichting van het salon. Dus hiervoor mijn oprechte dank je wel naar mijn nichtje Katherine van “The Concept House”. Zij zorgde voor de inspiratie om de katvriendelijke inrichting die extra touch te geven.

Ik weet dat ik in de toekomst niet alle katjes onmiddellijk zal kunnen helpen en daar zal ik verdrietig om zijn. Maar ik weet dat ik mijn uiterste best zal doen om te helpen waar ik kan, geduldig te zijn waar nodig, samen op zoek te gaan naar een oplossing… Deze job ga ik niet alleen doen. Ik weet dat ik de hulp van de baasjes nodig heb, die hun kat door en door kennen. Ik weet dat ik af en toe advies van een collega zal nodig hebben, als ik even met mijn handen in de “vacht” zit. Ik weet dat ik voor het welzijn van de kat zal kiezen al is dat soms met een “coupe speciale”. Ik vraag enkel vertrouwen in mijn keuzes, wetende dat elk katje belangrijk is voor mij.

Wil jij meer te weten komen over jouw kat en de verzorging of gedrag? Heeft jouw kat hulp nodig bij de verzorging van zijn of haar vacht? Naast de vachterzorgingen biedt Catfurriends ook workshops aan voor volwassenen en kinderen. Inschrijven kan via het inschrijfingsformulier op de wegsite. Afspraken voor een vachtverzorging of vragen : graag via whatsapp of een telefoontje na 18u .

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *